MWC 2016: Tollal ékeskedik a Stylus 2

Hirdetés

A Mobile World Congress alkalmával már láthattuk a G5 csúcsmodellt, plusz az új X-sorozat két tagját is lencsevégre kaptuk. Ezzel azonban még nem ért véget a sor, hiszen az LG a Stylus 2 készülékét is kirakta, amit pár nappal ezelőtt lepleztek le.


[+]

Az 5,7 hüvelykes kijelző HD felbontású, az IPS panel jobban együttműködik a mobilhoz mellékelt kapacitív tollal, ami a valóságban is igaznak bizonyult, elég reszponzív a megjelenítő, a fényerővel sincs különösebb gond. A teljesítményért a Snapdragon 410 chipset gondoskodik, aminek 1,5 GB RAM segít be, a rendszersebesség megfelelő, a rövid nyomogatás alatt nem találkoztunk megakadásokkal.


[+]

A phablet sajnos csak egy tokban volt megtekinthető, ami a hátlapot teljesen elfedte, elöl pedig a képernyőre hajlott rá. Becsukott használat esetén egy műanyag elemen keresztül a legfontosabb értesítéseket jelzi a rendszer, kinyitva pedig néhány plusz funkció jelenik meg. Az energiaellátást egy 3000 mAh-s akkumulátor biztosítja, ilyen hardver és kijelző mellett valószínűleg a két napos üzemidő elérése sem lehetetlen.


[+]

A cég nem közölt pontos adatokat, hogy a 13 megapixeles hátlapi és a 8 megapixeles előlapi kamerával felszerelt modelljének megszerzéséért mennyit kell majd kifizetni , most is csak annyit mondtak, hogy kedvező árazásra lehet számítani.


[+]

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákAlcatel One TouchTelekom

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • LG Stylus 2 - phablet, aminek tollas a háta

    A dél-koreaiak méretes, 5,7 hüvelykes kijelzőjével szerelt okostelefonja középkategóriás hardvert kapott, az igazi érdekessége viszont a hátlapból kicsúsztatható kapacitív toll.

Előzmények

  • MWC 2016: Kezünkben az LG X-aktái

    Sikerült lencsevégre kapnunk az X screent és az X camet, előbbi a dupla kijelző, utóbbi pedig a dupla kamera miatt érdekes.

  • MWC 2016: Videón az LG G5

    Nem csak fotókat készítettünk a dél-koreaiak teljesen átdolgozott formatervvel rendelkező csúcskészülékéről, hanem működés közben is lencsevégre kaptuk.

Hirdetés