MWC 2016: Sailfish 2.0-t futtat az Intex újdonsága

Hirdetés

A Jolla mai sajtótájékoztatóján egy új telefonról is lehullt a lepel, melyet az indiai piacra szánnak. A készüléket az Intex fémjelzi, mely India legnagyobb telefongyártója, havi 3 millió eladott készülékkel (ennek a fele okostelefon, a fele feature phone). Érdekesség, hogy az idén 20 éves cég Android Wear okosórát is piacra dobott már.


[+]

A készülék előlapján egy 5 hüvelykes képátlójú, HD felbontású kijelző feszít, a 8 megapixeles hátlapi és 2 megapixeles előlapi kamerával. A gép lelke egy Qualcomm Snapdragon lapka, mely egy négymagos, magonként 1,3 GHz órajelű processzort tartalmaz, 2 GB RAM és 16 GB belső tárhely társaságában, utóbbi microSD-alapon bővíthető. Adatkommunikációs szempontból WiFi, Bluetooth és GPS is van a fedélzeten, az eszköz két SIM-et kezel, 4G hálózatokra is tud csatlakozni. A 2500 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt telefon sebessége egyébként meggyőző volt, a rövid demó során nem tapasztaltunk akadást.


[+]

Az Aqua Fish első körben csak Indiában jelenik meg, a második negyedév végén kerül a boltok polcaira. A várható ára 140 amerikai dollár lesz, ami közel 40 ezer forintot jelent, természetesen járulékos költségek nélkül.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákAlcatel One TouchTelekom

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intex

Azóta történt

  • Intex Aqua Fish - HALlatlanul érdekes

    Ebben a naptári évben az Intex által gyártott készülék önmagában elkeserítő konstrukció lenne, viszont a gyenge hardverre egészen friss, a Jolla kifejezetten egyedi Sailfish rendszerének legújabb verziója került.

Előzmények

Hirdetés