MWC 2016: Így vetít a ZTE Spro Plus

A kis készülék nagy képernyővel önmagában véve eléggé ellentmondásos koncepció, de azért a végletekig vékonyított képernyőkeretek, a jövő összehajtható eszközei és a projektorral felszerelt okoskütyük igyekeznek ezt a paradoxot legalább félig-meddig feloldani. A vasárnap bemutatott ZTE Spro Plus több szempontból is különleges, hiszen egyfelől egy 500 lumenes WXGA projektorról van szó, amellyel 6 órán át lehet vetíteni egy töltésről a 12100 milliamperórás telepnek köszönhetően. Másfelől pedig egy 2560 x 1600 pixeles és 8,4 hüvelykes képátlóval megáldott táblagép, amely majd Android 6.0-s szoftverrel kerülforgalomba.

Egyelőre azonban még csak korai verziók voltak megtekinthetők a ZTE standjánál, és azokon Android 4.4 futott. Abban egyébként semmi meglepő nincs, hogy prototípus fázisban bizonyos készülékek régebbi, ám kiforrott rendszerverziót használnak. Az viszont így is kiderült, hogy a 2 x 4 wattos JBL hangszórókat és két hűtőventilátort magában foglaló eszköz nem éppen egy apró jószág, úgyhogy a légies táblagépekkel nem fog versenyre kelni. Ám közülük melyik tud 1366 x 768 pixeles képet kivetíteni, akár órákig áramforrásra való csatlakoztatás nélkül? A ZTE bízik benne, hogy pont emiatt lehet sikeres az okosprojektornak titulált fémházas masina, amely a tervek szerint a nyáron lesz először megvásárolható.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákAlcatel One TouchTelekom

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

  • MWC 2016: Strapatablet az STK-tól

    A cég Tab X készülékét a specifikációk láttán érintetlenül hagytuk volna, de a külső és a robusztus kialakítás miatt megálltunk pár fotó erejéig.

  • Csúcsmodellel készül a ZTE

    A GFXBench adatbázisában bukkant fel az A2017, ami Snapdragon 820 chipsettel kerülhet forgalomba.

Hirdetés