MWC 2015: Új babamonitort mutatott be a D-Link

Hirdetés

Mint az várható volt, az idei Mobile World Congress nem csak a készülékújdonságokról, hanem az azokkal különféle módokon kommunikáló kiegészítőkről is szól. Ennek jegyében mutatta be a D-Link a beszédes nevű EyeOn Baby Monitor HD 360-at, amely a babamonitorok legújabb generációját képviseli.

D-Link EyeOn Baby Monitor HD 360, kódnevén DCS-855L
D-Link EyeOn Baby Monitor HD 360, kódnevén DCS-855L [+]

A legfeljebb 720p-s HD-felvételek készítésére alkalmas eszköz a beépített infra ledeknek köszönhetően a sötétben is lát (legfeljebb 5 méteres távolságig), nevéhez hűen pedig bármilyen irányba forgatható. Az egyszerű kamerákhoz képest nagy előnyt jelenthet a beépített mikrofon és a hangszóró, amelyek segítségével nem csak hallgathatjuk a gyerekszobában történő eseményeket, hanem távolról kommunikálhatunk is, valamint az 5 darab beépített gyerekdal lejátszására is lehetőség nyílik, már ha nem érzünk magunkban tehetséget ahhoz, hogy magunk énekeljük fel az altatódalt, amit microSD memóriakártyával lehet az EyeOn Baby Monitorra juttatni. Izgalmas extra továbbá a hőmérő, amelynek segítségével a tartozék riasztást küldhet nekünk, ha a szoba túl hideg vagy túl meleg, de ugyanilyen notifikációt hang vagy mozgás által kiváltott esemény során is kaphatunk.

A lencse körül lévő kamera cserélhető, fehérben, kékben és pinkben elérhető
A lencse körül lévő kamera cserélhető, fehérben, kékben és pinkben elérhető [+]

Sokak számára előnyös lehet, hogy a kamera használatához nincs feltétlenül szükség aktív internetkapcsolatra, a nyaralások során akár direktben is rákapcsolódhatunk a készülékünkről; a fotó- és videókészítés ilyenkor is aktív, mivel az Androidra és iOS-re is elérhető alkalmazás segítségével készülő felvételek közvetlenül a készülékre, nem egy felhőbe kerülnek mentésre. A nyár elején megjelenő újdonság ára várhatóan 170 euró környékén alakul.

MWC utazásunkat támogatta az Alcatel One Touch és a mydlink HomeAlcatel One Touchmydlink Home

Előzmények

Hirdetés