MWC 2015: Prémium változatban is megjelent a Pop 2 (5)

Az Alcatel kínálatában többféle terméksorozatot találunk, az alsó kategóriába szánt Pixi mellett a Pop széria is a vékonyabb pénztárcával rendelkező felhasználókat célozza meg. A CES-en már bemutatkozott a Pop 2 (5) névre keresztelt készülék, ám most a vállalat egy prémium változatot is készített belőle.

Alcatel One Touch Pop 2 (5) Premium Edition
[+]

A nem meglepő módon Pop 2 (5) Premium Edition névre keresztelt készülék lényegében az Idol 2 S felépítését követi, a standnál is azt mondták, hogy annak egy kicsit kedvezőbb árú változata lesz. A sima variánshoz képest a legnagyobb előrelépés, hogy a megjelenítő immár HD felbontású, az 5 hüvelykes képátló azonban megmaradt. A képernyő fényereje jó, a betekintési szög szintén, a kontrasztarány sem tűnt rossznak. Fogásra egyébként kellemes összhatást kelt a masina, a hátlap recézett, nem gyűjti az ujjlenyomatokat, minőségi érzést ad.

Alcatel One Touch Pop 2 (5) Premium Edition
[+]

A telefon belsejében egy Snapdragon 400 dolgozik, a négymagos processzor maximum 1,2 GHz-en képes pörögni. A tárhely 8 GB-os, a RAM pedig 1 GB-nyi. Adatkommunikációs téren lépett még előre a szerkezet, hiszen immár NFC támogatással is rendelkezik, emellett természetesen a Bluetooth, a GPS, a WiFi is használatba vehető. Az Android 5.0.2 Lollipop rendszer futtató eszköz hátlapi kamerája öt megapixeles képeket lő, videókat Full HD felbontásban rögzít.

MWC utazásunkat támogatta az Alcatel One Touch és a mydlink HomeAlcatel One Touchmydlink Home

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés