MWC 2015: Olloclip 4-in-1 Photo Lens iPhone 6-hoz és 6 Plushoz

Hirdetés

Az Olliclip kimondottan arra szakosodott, hogy a mobilfotózást megreformálja, vagy legalábbis több lehetőséget biztosítson a kreatívabb felhasználóknak. A Kickstarteren kezdő vállalat mára már számos mobilhoz gyártott kiegészítőket, bár azért azt is meg kell említeni, hogy a középpontban az iPhone tulajdonosok és a felső kategóriás Samsung telefonhasználók állnak. Az utóbbi időben a legújabb almás eszközökre terveztek lencséket, ezek közé sorolható például a 4-in-1 Photo Lens névre keresztelt tartozék is.

Olloclip 4-in-1 lens iPhone 6 és iPhone 6 Plus

A kizárólag iPhone 6-tal és iPhone 6 Plusszal kompatibilis újdonság négyféle lencsét tartalmaz: halszem, széles látószög, tízszeres, valamint tizenötszörös makró. A kompakt dizájn lehetővé teszi, hogy akár a zsebben hordva magunkkal vigyük a kiegészítőt, ráadásul pillanatok alatt felszerelhető, nem szükséges hozzá semmilyen csavarhúzó, felpattintjuk a készülékekre és máris lőhetjük a képeket. Mivel ez csak egy felrakható kiegészítő, így applikáció sem kell hozzá, fotózni és videózni is tudunk ezáltal.

Olloclip 4-in-1 lens iPhone 6 és iPhone 6 Plus

A halszemmel lényegében gombpanoráma módra váltunk, így sokkal több látszik a környezetből, ami nem csak horizontálisan, hanem vertikális irányban is értendő. A széles látószögű lencse ehhez hasonló, ám csak vízszintesen fér bele több tárgy így a keresőbe. A kétféle makró lehetőség még közelebb visz a részletekhez, a korábbi modelleknél már mi is megtapasztalhattuk, hogy igencsak hasznos társ lehet ez azoknak, akik a szabad szemmel nem látható apróságokat keresik.

A 4-in-1 Photo Lens ára továbbra sem túl olcsó, hiszen 80 euróba, azaz nettó 24 ezer forintba kerül, így inkább azoknak ajánlható, akik legfőképpen iPhone-nal fotóznak, de szeretnének többféle alkotást készíteni.

MWC utazásunkat támogatta az Alcatel One Touch és a mydlink HomeAlcatel One Touchmydlink Home

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPhone 6 - a méret nem minden

    A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.

  • Apple iPhone 6 Plus - szükség törvényt bont

    Az Apple soha nem látott méretű iPhone-t dobott piacra, hogy saját pályáján verje meg a Samsungot. Megváltozott formavilág, új iOS, fejlesztett kamera... elég ez a sikerhez?

Hirdetés