MWC 2015: Kezünkben a Kyocera strapatelefonja

Hirdetés

A Kyocera talán leginkább a nyomtatókról és a napelemekről ismert az európai felhasználók körében, ám Amerikában számos okostelefonnal vannak jelen. A vállalat strapamobilokra is rendkívül nagy figyelmet fordít, ráadásul most a Torque S701-es termékük az öreg kontinensre is bemerészkedett, bár egyelőre csak Németországban és Franciaországban kapható.

Kyocera Torque S701
[+]

A 136 x 68 x 13,5 milliméteres dimenziókkal és 182 grammos tömeggel rendelkező S701 a MIL-810G katonai szabványnak köszönhetően ütésálló, bírja az extrém hőmérsékleteket, emellett pedig IP68-as védettséget kapott, vagyis másfél méter mély vízben 30 percig biztosított a károsodásmentesség. Az előlapra egy 4,5 hüvelykes HD kijelző került, mely vizes kézzel és kesztyűben is használható. A megjelenítő alatt három fizikai billentyű nyomogatható, melyekkel a visszalépés, a kezdőképernyőre ugrás és az alkalmazásváltás funkcióit érjük el.

Kyocera Torque S701
[+]

A készülék belsejében egy 1,4 GHz-re skálázott négymagos processzorral ellátott Qualcom Snapdragon 400 (MSM8928) dolgozik, rendszermemóriából 2 GB, adattárolóból pedig 16 GB dukál. Bőven volt hely a microSD kártyahelynek valamint a nanoSIM foglalatnak. Fotózni a hátul elhelyezkedő 8, valamint az előlapon található 5 megapixeles kamerákkal lehet, előbbihez egy ledes villanó is tartozik.

Kyocera Torque S701
[+]

A burkolat alatt egy 3100 mAh kapacitású, nem cserélhető akkumulátor látja el energiával a telefont, ami akár vezetékmentesen is tölthető (Qi). Az S701-ben van WiFi, Bluetooth, NFC, GPS, lényegében minden, amire adatkommunikációs szempontból egy ilyen telefonnál szükség lehet. A strapamobil 450 dollár, azaz nettó 120 ezer forint körüli összegért vásárolható meg.

MWC utazásunkat támogatta az Alcatel One Touch és a mydlink HomeAlcatel One Touchmydlink Home

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés