MWC 2015: Bemutatkozott a Liquid Z220 és Z520 is

Belépőszinten hódíthat az Acer Liquid sorozat két új üdvöskéje, a Z220 és a Z520. Az előbbi négyhüvelykes WVGA megjelenítőt és kétmagos Snapdragon 200-as SoC-t kapott az 1,2 gighertzes variánsból. Az előlapra 2, a hátlapra 5 megapixeles kamera került. A Z220-nak elérhető lesz dual SIM-es változata is.

Az Acer Liquid Z220
Az Acer Liquid Z220 [+]

A készülék érdekessége, hogy Android 5.0-ás főverzióval fog elstartolni, amelynek az Acer sajtóeseményén egyelőre a demo verzióját lehetett megtekinteni. A Z220 8 gigabájtos tárhellyel és 1 gigabájt RAM-mal lesz megvásárolható, méghozzá 89 eurós kezdőáron, ami rendkívül kedvező.

Az Acer Liquid Z520
Az Acer Liquid Z520 [+]

A Z520 már kicsit erősebb készüléknek ígérkezik, hiszen négymagos Snapdragon 400-as SoC-t kapott, igaz az Andoid 4.4-es rendszert futtató termékre az Acer munkatársa szerint nem érkezik majd lollipopos frissítés. A Z520 8 megapixeles kamerával lett felszerelve ledes villanóval, a minőségi zenei élményt pedig a DTS Studio Sound biztosítja. Az öthüvelykes, FWVGA kijelzős Z520 109 eurótól lesz kapható, ami szintén nem rossz kezdőár, bár a kijelzőfelbontás lehetett volna nagyobb is.

MWC utazásunkat támogatta az Alcatel One Touch és a mydlink HomeAlcatel One Touchmydlink Home

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Előzmények

  • Acer Liquid E700 - SIM-háromság

    Az Acer új középkategóriása nem egy, nem kettő, hanem mindjárt három SIM-kártyát is képes befogadni, emellett a nagy telep is ígéretes, ám becsúszott néhány hiba.

  • Acer Liquid E3 - konszolidált középkategóriás

    A Liquid Z5 után a középkategóriás E3 is ellátogatott hozzánk, amely 4,7 hüvelykes HD kijelzőjével és kompakt méretével próbálja letenni a névjegyét a hazai piacon.

  • Acer Liquid Z5 - folyékony egyveleg

    A középső szegmens alján próbál szerencsét az Acer Liquid Z5, amely két SIM-foglalattal, néhány érdekességgel és kompromisszumokkal jár.

Hirdetés