MWC2012: mindennapi használatra szánja a Liquid Glow-t az Acer

Az Acer a csúcsmodell CloudMobile mellett egy már bemutatott telefont is kihozott az MWC-re. A szintén friss, pár napja debütált Liquid Glow olcsónak és kellemesnek ígérkezik, ráadásul a gyártó ezt még a második negyedévben egész Európában árusítani kívánja, elsősorban kártyafüggetlen csatornákon. Az ára sem lesz sok, hiszen 60 ezer forint alatt alakulhat, ami a készülék tudását ismerve tisztességes ajánlatnak tűnik.

A Liquid Glow már a 4.0-s Android rendszerrel érkezik. A felhasználói felülethez az Acer csak szőrmentén nyúlt hozzá, egy Polaris Office-szal kedveskednek, illetve kicsit variálnak a tárcsázóképernyőn, valamint a felülről lehúzható állapotsáv funkcionalitásán, az interfész azonban marad az, amit a Google megálmodott. A gyártó állítása szerint főleg azért, mert ezt azoknak az embereknek szánják, akik csak egy jól működő használati tárgyként tekintenek a telefonjukra, s nem akarnak új kezelőfelületekkel bíbelődni. Ezért hagyták meg az érintésvezérelt kezelőszerveket is a készülék kijelzője alatt.

A középkategóriás okostelefon 1 GHz-es, egymagos Qualcomm Snapdragon MSM8255-ös processzort kapott, 512 MB RAM jár mellé, illetve 1 gigányi felhasználói tárterület. Ez bővíthető microSD használatával, ám a kártya behelyezéséhez le kell szedni az 1300 mAh teljesítményű akkumulátort is. A hátlapon öt megapixeles, autofókuszos, ledes vakuval felvértezett kamera dolgozik, amely 720p felbontású videót is tud rögzíteni. A kijelző 3,7 inches kijelző 480x800 pixel felbontású, meglehetősen jó fényerővel bír, az Ice Cream Sandwich pedig kifejezetten fürgén tette a dolgát a kiállított modellen.

Főtámogatónk az Emporia Telecom. Köszönjük.
  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Hirdetés