MWC2012: LG Optimus L3

Hirdetés

Az LG nemrég beharangozott Optimus L szériájába három készülék tartozik, az Optimus L3, Optimus L5 és Optimus L7 a gyártó középkategóriás sorozatát takarja. Míg az Optimus L7 a paletta csúcskészüléke, az Optimus L3 személyében a legolcsóbb tagot tisztelhetjük. A specifikációk is erről árulkodnak, sőt, igazából már pár éve sem számított volna menőnek a készülék. Ám egy kellemes árcédulával akár sikeres is lehet a hamarosan piacra kerülő készülék.

A 102,6 x 61,6 x 11,7 milliméteres dimenziókkal megáldott készülék az Optimus L széria legvastagabb tagját rejti. A két testvéréhez hasonlóan az Optimus L3 is műanyag borítással lesz majd kapható. Az előlapon egy 3,2 hüvelykes képátlójú, kapacitív érintőképernyő található, amely 240 x 320 képpontos felbontással operál. A technológiát tekintve egy TFT-LCD panellel van dolgunk, a megjelenített színek száma 262 ezerre rúg. A hátlapon egy 3 megapixeles fixfókuszos kamerát találunk, előlapi fényképező nincs.

Hardveresen is inkább az alsó kategória felé orientálódik az Optimus L3. Egy Qualcomm MSM7225A lapkakészlettel van dolgunk, melyben egy ARMv7 architektúrájú, 800 MHz órajelű processzor és egy Adreno 200 grafikus gyorsító kapott helyet. A belső memória mérete 150 MB, ezt természetesen microSD-kártyával lehet tovább bővíteni. Ezek mellett WiFi (802.11b/g/n), Bluetooth (3.0) és GPS is található a fedélzet alatt, 3,6 Mbps sebességű HSDPA-val megspékelve. A telefonon az Android rendszer 2.3-as verziója fut, a felhasználói felület szerepét pedig az Optimus UI 2.0 Lite tölti be.

Főtámogatónk az Emporia Telecom. Köszönjük.
  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • MWC2012: LG Optimus L7

    A dél-koreai gyártó L sorozatának legerősebb tagja kedvező árú Ice Cream Sandwich-csel kecsegtet.

  • MWC2012: videón a Galaxy Beam

    A Samsung ismét megpróbálkozott egy projektorral egybeépített telefonnal, most azonban úgy tűnik, révbe ért a Galaxy Beammel.

Hirdetés