Hirdetés

MWC2012: igazi újdonság nincs a Motorolánál, de van egy MotoLux videónk

A Motorola standján nem talált az idei MWC-n a kíváncsi látogató semmi újdonságot. A két Xoom 2 táblagépről már írtunk, a többi kiállított termék közül talán a MotoLux nevű, nőiesített okostelefon számít viszonylag frissnek, hiszen ezt január 5-én mutatta be a gyártó. A készülék fehérben és feketében igyekszik hódítani, utóbbi színből a standra nem tettek ki, ami azért jelzi, hogy elsősorban a hölgyek figyelmét szeretné a Motorola felkelteni.

A Motolux nem túl húsos darab, 4 inches, WVGA kijelzőt kapott, 1 centiméter alatt marad a vastagsága. A hátlapon 8 megapixeles kamera dolgozik, 512 MB-os a RAM, duplaekkora a ROM, ami eddig jól is hangzik, de a Qualcomm MSM7227A processzor nem túl izmos darab 800 MHz-en. A Motolux egyik egyedi tulajdonsága a kijelző alá tett széles LED, amely természetesen arra jó, hogy ne csak minket, hanem mindenkit a környéken figyelmeztessen arra, hogy bejövő hívásunk, esetleg üzenetünk van.

A készülékben az Android Gingerbread rendszere dolgozik, a frissítésről egyelőre nincs hír, mint ahogyan a hazai forgalmazásról sem. Alant található a videó, ahol működés közben is lehet látni, mit nyújt a Motolux.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés