Hirdetés

MWC2012: 4G hálózatokon is működik az Ascend D

Sokszor szerepel a napokban a híreink között a Huawei neve. A kínai vállalat ugyanis nagyon komolyan vette a barcelonai MWC-t, hatalmas készülékprtfólióval jelentek meg, amelyben túlsúlyban voltak az okostelefonok. Az Ascend család több tagot számlál, az egyik előremutató darab a D nevet kapta, ez ugyanis 4G hálózatokon is működik, amely a korábbiakhoz képest szignifikánsabb gyorsabb adatsebességet ígér.

A fehér burkolat alatt 1,5 GHz-es, kétmagos processzort találunk, 1 GB RAM társaságában. A potenciális vásárlók alapesetben 4 gigányi tárhelyen garázdálkodhatnak, ha ez nem lenne elég, akkor microSD-vel további értékes gigabájtok nyerhetők. A 10,5 mm vastag, 135 grammos masina előlapját 4,5 inches, 1280x720 pixeles kijelző uralja. Bizonyos piacokon NFC is lesz a készülékben, az viszont biztos, hogy minden Ascend D-ben találunk 3.0-s Bluetooth chipet, MHL porton keresztüli HDMI összeköttetési lehetőséget, 1750 mAh teljesítményű akkumulátort, GPS-t és DLNA-t.

A hátlapon 12 megapixeles kamera teljesít szolgálatot, amely fullHD videók felvételére is alkalmas. Akárcsak a többi mostanában bemutatott Huawei okostelefon, az Ascend D is Android rendszert futtat, ennek is legfrissebb, 4.0-s verzióját. A készülékről nem csak fotókat, hanem videót is készítettünk, amely alant tekinthető meg.

Főtámogatónk az Emporia Telecom. Köszönjük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés