MWC2011: A HTC Wildfire S sikere az árán fog múlni

A HTC idei újdonságai közül a Wildfire S körül nincs nagy felhajtás, ami érthető is. Ebben a készülékben nem csúcstechnológiai puffogtatásokat rendezett a taiwani gyártó, hanem a korábbi Wildfire készüléket módosították azokon a pontokon, ahol az gyengének bizonyult. Még ezen módosítások után sem vált az újdonságból egy komoly erőgép, de egy jó árral párosítva nagy példányszámban eladható. Az árat viszont még nem ismerjük, de az utóbbi idők tapasztalatai alapján a HTC-nél kissé vastagon fog a ceruza.

A Wildfire S méretre még kisebb is lett elődjénél, bár a kijelző maradt 3,2 inches. A felbontás azonban nőtt, az idei modell már 320x480 pixeles ablakkal próbál hódítani. A korábbi 528 MHz-es processzort 600 MHz-es CPU váltja, a RAM mérete 512 megabájtra duzzadt. A telefon 2.3-as Androiddal érkezik majd, a Bluetooth immáron 3.0-s. A többi lényeges technikai arzenál maradt a régiben, öt megapixeles a kamera, a WLAN már n szabványt is tud, viszont érdekes módon az akkumulátor kicsit gyengébb, ami a gyártó saját bevallása szerint is valamelyest csökkenti az üzemidőt.

Ha jó áron lesz és bekerül a szolgáltatói kínálatba, akkor sikeres lehet, valamikor a második negyedévben lesz elérhető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

Hirdetés