MWC2011: A HTC Incredible S Európába is eljuthat

A HTC Droid Incredible az amerikai piacon volt eddig jelen, nem is készült belőle olyan verzió, amely GSM hálózatokon működött volna. Az utód, az MWC-n bemutatott Incredible S viszont eljuthat az öreg kontinensre, bár kérdés, hogy a Desire HD mellett van-e értelme piacra dobni. Az Incredible S ugyanis - bár erős hardverrel bír - nem mutat olyat, amit ne láttunk volna már korábban más HTC modellekben.

A telefon 4 inches, 480x800 pixeles kijelzőt kapott, 1 GHz-es Sanpdragon processzor dobog a kissé furcsa hátlap alatt, amin egyébként 8 megapixeles kamera teljesít szolgálatot dupla villanóval megtámogatva. A processzor mellett 1,1 GB ROM és 768 MB RAM figyel, a grafikus gyorsítás egy Adreno 205 GPU feladata. Az előlapon 1,3 megapixeles kamera segíti majd a videotelefonálást, van a készülékben FM-rádió, sztereó hangszórók, 14,4 Mbps sebességre képes HSDPA is.

Az 1450 mAh teljesítményú akkumulátor a HTC szerint akár 370 órás készenléti időhöz is segítheti a telefont. A 135 grammos jószág már márciusban a boltok polcaira kerülhet, először a tengerentúlon, a további sorsáról még nincs végleges döntés. Illetve döntés talán már van, de hivatalos információ nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

Hirdetés