Hirdetés

MWC2010: Samsung E2370 - strapa még tovább

A bada árnyékában sikerült meglapulnia egy-két érdekességnek. A Samsung ugyan csak egy készülékre hegyezte ki sajtóeseményét, látható, hogy Koreában szorgosan dolgoznak a mérnökök.

Az E2370 számozása ellenére egyértelműen a B2100, illetve a B2700 vérvonalából való, előbbitől az adatátviteli képességeket, utóbbitól pedig a strapabírást örökölte. Ez nem túlzottan jó hír, mivel ez azt jelenti, hogy az újdonság mindössze az IP54-es szabványt tudja teljesíteni, ami  nagyon dicséretes, de tudnak a Samsung műhelyében ennél komolyabbat is. Az adatátvitel terén is sajnos kompromisszumot kell kötnie a leendő tulajoknak, mivel a leggyorsabb, az E2370 által támogatott szabvány az EDGE.

A kijelző a B2100-ból érkezett: 128x160 pixel, 1,77 hüvelykes képátlójú TFT panel teljesít szolgálatot. A legfontosabb szolgáltatások listájára az FM rádió is felkerült. A hátlapon kiemelt szerepet kap a hangszóró, a gyártó ezzel szeretné érzékeltetni a kiemelkedő hangerőt, amellyel a zsebünkből kieső telefon utánunk tud kiabálni.

A legdurvább viszont az, hogy az E2370-be egy 2000 mAh kapacitású akkumulátor került, mellyel a Samsung szerint akár 1040 óra készenlét, vagy 20 óra beszélgetési idő érhető el. Ha ennek a fele igaz a gyakorlatban, akkor sok, boldog jövőbeni tulajdonost prognosztizálunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés