Moto G – Amerikában KitKat rendszerrel

A Moto X-től eltérően a Moto G először nem az Egyesült Államokban, hanem az Egyesült Királyságban és Brazíliában, valamint Európa más régióiban került forgalomba, melyet követően természetesen idővel az „Újvilág” számára is elérhető lesz. A legfrissebb beszámolók szerint a készülék amerikai kiadása az Európaitól eltérően nem Android 4.3 Jelly Bean, hanem Android 4.4 KitKat operációs rendszerrel érkezik, melyhez a világ más régióiban csak januárban férhetnek majd hozzá a vásárlók „garantált” rendszerfrissítés formájában. A nyomott árfekvésű, HD kijelzővel és négymagos processzorral szerelt Moto G az előzetes felmérések szerint komoly érdeklődésre számíthat, hiszen a relatíve erős hardver és az Android rendszer friss változatainak kombinációja igen vonzó ajánlat a 179 dollár alatti szegmensben.

Azóta történt

Előzmények

  • Megérkezett a Moto G

    Egy- és kétkártyás változatban is piacra kerül a Motorola mérsékelt árfekvésű okostelefonja.

  • Moto G az Amazon oldalán

    Néhány nappal a hivatalos premier előtt bukkant fel a legnagyobb online áruház katalógusában a Motorola mélyen árazott készüléke.

  • Android 4.4 bemutató

    Megérkezett a Google legújabb édessége, mely a KitKat névre hallgat. Egy Nexus 5 fedélzetén próbáltuk ki, mit tud az Android operációs rendszer legújabb, 4.4-es változata.

  • Elkészült a Moto G beharangozó oldala

    A Motorola hivatalosan is megerősítette a régóta pletykált Moto X variáns közelgő érkezését.

Hirdetés