Hirdetés

Most van vagy nincs az iQOO Neo6-nak szelfikamerája?

Egyes renderképeken látható, másokon nem.

Ha a GSM Arena vagy a Gadgets360 angol nyelvű rövidhíréből indulunk ki, szép sorjában jönnek a hasznos infók: befutott az iQOO legújabb csúcskészüléke Snapdragon 8 Gen 1 chippel, 6,62"-es és 120 Hz-es FHD+ AMOLED panellel, 4700 mAh-s teleppel, 64 megapixeles főkamerával, 12 megapixeles ultraszélessel, 2 megapixeles mélységérzékelővel és 16 megapixeles kameralyukkal kijelzőoldalon.

Elvileg ez az iQOO Neo6, de merre van a szelfikamera?Elvileg ez az iQOO Neo6, de merre van a szelfikamera? Elvileg ez az iQOO Neo6, de merre van a szelfikamera? (forrás: GSM Arena / iQOO) [+]

Nem az Ön készülékében van a hiba az elvileg hivatalos fenti renderekre pillantva: kerestük, és mi sem találtuk meg rajta a nevezett kameravájatot, szemben a többi anyaggal lejjebb, ahol az önfotós egység előkerült.

Ezen a renderen és minden más hivatalos kommunikáción ott a szelfilyuk
Ezen a renderen és minden más hivatalos kommunikáción ott a szelfilyuk (forrás: GSM Arena / iQOO) [+]

Az ellentmondást a gyártó honlapja sem oldja fel, mert az iQOO Neo6 egyelőre kínai premiert kapott, és az az oldal a messzi Magyarországról nem tölt be, ám a BBK-s gyártó weibós csatornája látszólag eloszlat minden kételyt: ott figyel az összes renderen az elveszettnek hitt szelfikamera, képernyőbe épített különkiadás említése nélkül.

Forrás: Weibo / iQOO [+]

Most, hogy a furcsaságot látszólag tisztáztuk, jöhet pár extra adat: a kettéosztott telep 80 watton villámtölthető, és a gyártó szerint a játékteljesítménnyel kábelre dugva sem lesz gond, köszönhetően 46662 mm2 hőelvezető összfelületnek. A 10 bites panel fényerejébe se lehet belekötni 1300 nit pontszerű fénysűrűséggel, hátul pedig optikai képstabilizátor egyensúlyozza ki a főkamerát, pontosabban a felhasználó remegő kezét.


[+]

A külső egyébként szemre vegán bőr kivitellel kellően karakteres (kiváltképp a narancssárga Neo6 tűnhet ki), a kínai ár pedig kifejezetten kedvező, hogy az iQOO brand mielőbbi nyugati felbukkanásáért szurkoljunk: 146 ezer forintért, 8/128 GB-os változatban talán a Neo6 a legolcsóbb 4 nm-es chippel szerelt mobil, és a 8/256-os kiadás 164 ezres vagy a 12/256-os változat 179 ezer forintos ára sem világvége.

  • Kapcsolódó cégek:
  • IQOO

Előzmények

Hirdetés