Monarchiás időket felidéző variáns érkezett a Huaweitől

Az Ascend Mate7-tel a Huawei remek csúcskészüléket tett le az asztalra phablet kategóriában, amely gyors, veszettül jól néz ki és az átgondolt EMUI 3.0-ás felülettel bárkinek elbüszkélkedhet. A kínai gyártó szereti a készülékeit különleges kiadásban is megjelentetni, így piacra dobták Ázsiában az Ascend P7 zafírüveg kijelzővédővel felszerelt variánsát, most pedig a Mate7 kapott ikertestvért.

A „Monarch” megalkotásakor a századfordulós kávéházak és az operettek világa lebeghetett a Huawei mérnökeinek szeme előtt, az amúgy is gyönyörű fémházas Mate7 borostyán színű variánsa pedig valóban beleillene mondjuk a Pilvax Kávéház környezetébe. A készülék extrái között a 64 gigabájtos belső tároló és a kiterjesztett, VIP garancia említhető meg, minden másban maradt a Mate 7 hardveres-szoftveres felhozatala. A „Monarch” jelenleg Ázsiában érhető el, az európai megjelenésről a Huawei nem közölt információt.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei Ascend G7 - ár-rés a pajzson

    A kínai gyártó egy olyan középkategóriás készüléket alkotott, amibe nagyon nehéz belekötni. Prémium minőség, remek szoftver, szuper akkumulátor, de mindezért túl sokat kérnek.

  • Huawei Ascend Mate7 - figyeljék a kezemet

    A kínai gyártó nem aprózta el az újdonságok bejelentését, a harmadik generációs Mate gyönyörű formatervet, kiváló hardvert és ujjlenyomat-olvasót kapott.

  • Huawei Ascend Mate 2 4G - ultramaraton

    Kipróbáltuk a Huawei második generációs phabletjét, az Ascend Mate 2 4G-t, amely óriás kijelzővel, tabletes akkumulátor kapacitással, LTE-támogatással és középkategóriás árcédulával robbanthat.

Hirdetés