Mobilarena TV: Xperia Go egy megújult adásban

Nagyon hosszú ideje próbáltunk áttérni más adáskiszolgáló rendszerre, ami nem volt egyszerű feladat. A nehézségekről majd írunk úgy külön, a lényeg azonban az, hogy a lenti ablakban reményeink szerint este 6-tól az eddiginél nagyobb kör fogja tudni látni az adást, hiszen a USTREAM flash alapú lejátszjója nem csak Windows asztali környezetben fog futni, hanem mostantól követhetőek vagyunk Android és iOS platformokon is.

A ma esti, minden más szempontból hagyományosnak ígérkező adásban a Sony középkategóriás üdvöskéje, az Xperia Go lesz terítéken, amely már a specifikáció átnylazása után is furcsa szerzetnek tűnik, hiszen az IP-67-es szabványnak megfelelő készülékházon HVGA kijelző ücsörög, ám a hardver egy kétmagos processzorra épül. Minden egyebet elmondunk majd este 6-tól, reméljük, hogy tényleg minden klappolni fog, hiszen ez az első Mobilarena TV, amit a USTREAM szolgáltatásának segítségével sugárzunk.


Szolgálati közlemény: az adás sajnos nem visszanézhető, egy kapcsolót nem billentettünk át. A következő adások azonban már a Mobilarena YouTube csatornájára kikerülnek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia Ion - ionágyú

    A Sony Xperia sorozatának legnagyobb modellje HD kijelzőt, 12 megapixeles kamerát és bővíthető tárhelyet is kapott, méghozzá egy igazán impozáns házba csomagolva

  • Sony Xperia sola - kezeket a magasba

    Az Xperia sorozat legújabb tagjában debütált a Floating touch technológia, mellyel a készülék elvileg érintés nélkül is vezérelhető. Elvileg.

  • Sony Xperia U - a kis herceg

    Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.

  • Sony Xperia P - fémtestvér

    Az Xperia S kistestvére spéci kijelzővel és alumínium borítással érkezik a boltok polcaira, árban viszont még kissé húzós.