Mobilarena TV: távol-keleti Hős

Az Alcatel a One Touch Hero sorozatot küldi harcba a Samsung Galaxy Note szériája ellen, és az első ilyen digitális ceruzával felszerelt, hathüvelykes készüléket néhány hónappal ezelőtt mi is kipróbáltuk. A 2014-es berlini IFA-n aztán az Alcatel bemutatta a folytatást, a Hero 2 egyik példánya pedig itt fekszik tesztasztalunkon, és este 6 órakor a Mobilarena TV keretében fel fogjuk onnan emelni.

A 6 hüvelykes képátlóról, a Full HD felbontásról, a 2 GHz-es, nyolcmagos processzorral ellátott MediaTek MT6592 chipsetről és a Hero 2 szoftveres felhozataláról tehát Legenddnek köszönhetően minden kiderül rövidesen, de az újévi jókívánságokra is szakítunk egy kis időt. Addig is kérjük a kérdéseket a komment szekcióban elhelyezni!

Előzmények

  • Mobilarena TV: Mi lesz az adásban

    Nem maradt le a kérdőjel, a ma esti adásban ugyanis a Xiaomi bivalyerős táblagépét, a Mi Pad 7.9-et mutatjuk be, amely már itthon is kapható.

  • Mobilarena TV: úszó erő

    Mai adásunk során a Sony Xperia Z3 Tablet Compacttal ismerkedünk meg, mely 8 hüvelykes Full HD kijelzővel, vízálló külsővel, 4G/LTE képességgel és S801 SoC-vel kecsegtet.

  • Mobilarena TV: Utazás egy új dimenzióba

    Mai adásunk során a BlackBerry Passportot mutatjuk be, mely érintésérzékeny QWERTY gombsort, 4,5 hüvelykes kijelzőt és S801 SoC-t kapott.