Mobilarena TV: sztereó-típia

Decemberben mutatkozott be a HTC legújabb középkategóriás modellje, ami ahhoz a népes készülékcsoporthoz csatlakozott, amelyik 64 bites Snapdragon 410-es SoC-t, 1 gigabájt RAM-ot, 8 gigabájt belső tárhelyet és Android 4.4-es főverziót mellékelt a készülékházba - Ilyen például a hasonló típusjelzésű Huawei Ascend G620s. Hogy ez elegendő lesz-e a konkurensek ellen, az kérdéses, ráadásul a beígért nagyon kedvező ár sem lett itthon annyira vonzó.

Az öthüvelykes képátlóval megáldott HTC okostelefonról, a doboz tartalmáról és a szoftveres extrákról este hat órakor kezdődő adásunkban számolunk be. Addig is kérjük a készülékre vonatkozó kérdéseket a fórumban feltenni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC Desire Eye - szemmel ver

    A HTC gondolt egyet, és piacra dobott egy 13 megapixeles szelfikamerával megtámogatott mobilt, aminek hardveresen sem kell szégyenkeznie.

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.