Mobilarena TV: egy apró villanás

A Samsung még idén januárban indította útjára a J-sorozatot, az első modell, a Galaxy J1 viszont nem aratott osztatlan sikert, legalábbis teljesítmény terén a régi időket idézte. Júniusban bemutatkozott azonban a Galaxy J5 (a Galaxy J7-tel együtt), amit a mai Mobilarena TV adás keretében be is mutatunk, és mintha nem is ennek a családnak a része lenne, hiszen az előbb említett készülékhez képes jóval kellemesebb felhozatallal támad. Az 5 hüvelykes HD kijelző egy dolog, a Super-AMOLED panel viszont kimondottan jó hír, a Snapdragon 410 SoC és a 1,5 GB RAM pedig a középkategóriába repíti tesztalanyunkat. Kiemelendő a 13 megapixeles kamera, az elő- és hátlapi ledes villanó, valamint az Android 5.1.1 operációs rendszer.

Hogy aztán összességében mennyire van rendben a mobil, illetve mit bír a 2600 mAh kapacitású akkumulátor, arról a 18 órakor kezdődő adásban részletesen is beszélni fogunk.

Azóta történt

  • Samsung Galaxy J5 - csók a családnak

    A dél-koreaiak középkategóriás terméksorozatának új tagja a Super-AMOLED kijelzővel, az előlapi vakuval és a 1,5 GB-nyi RAM-mal hódíthat, ráadásul szolgáltatói kínálatban is elérhető.

Előzmények