Mobilarena TV: régimódi kemény legény

Hagyományos készülék ritkán kerül mostanság piacra, olyan pedig pláne kevés van, ami esetleg jóval ellenállóbb lenne társainál. A Sonim, a CAT vagy éppen az Evolveo mellett viszont a Samsung is gyárt strapatelefonokat, ma pedig pont egy ilyen készüléket mutatunk be. Az Xcover 550 (B550H) névre keresztelt masina numerikus billentyűzettel és 3,15 megapixeles kamerával rendelkezik, ám az igazi vonzereje az IP67 védettség, és az, hogy megfelel a MIL-STD-810G katonai szabványnak, így por-, víz-, rázkódásálló, és a hőmérséklet ingadozást is jól tűri. A kijelző 2,4 hüvelykes, felbontása pedig 240 x 320 pixel, ami persze nem ér fel a mai okostelefonok paneljéhez, ám bőven elég egy ilyen mobilhoz.

Hogy az 1500 mAh kapacitású akkumulátor milyen üzemidőt biztosít, és a szoftver milyen extrákat tartalmaz, arról a ma 18 órakor kezdődő adásunkban fogunk bővebben beszélni.

Előzmények

  • Samsung Galaxy Tab Active - hidegzuhany

    A por-, víz-, rázkódás- és bizonyos határok között ütésálló Samsung táblagép egészen addig ígéretes, amíg a hardveres tudás fényében a hozzá tartozó árcédula le nem hűti a kedélyeket.

  • Samsung Galaxy Xcover 3 - takaros takarás

    Két év után frissült a Galaxy Xcover strapasorozat. A harmadik generiációs Xcover WVGA kijelzőt, négymagos, 64 bites SoC-t, valamint MIL-STD 810G és IP67-es védelmet kapott.

  • Samsung Galaxy S5 Active - kibiztosítva

    A koreai gyártó csúcsmodelljének strapabíró kiadására a kelleténél kicsit többet kellett várni, de aki félti a telefonját és mégis komoly teljesítményt vár el, azok most örülhetnek.

  • Samsung Galaxy Xcover 2 - terepdroid

    A Samsung strapadroidja kétmagos processzorral, 1 GB RAM-mal és Jelly Beannel támad, miközben némi portól és folyadéktól sem ijed meg.