Mobilarena TV: POPcorn bekészítve

A phabletkategória a mobilos mindennapok része, a mi kezeink között is számtalan óriásképernyős okostelefon megfordul, és persze mindegyikünknek van valamilyen véleménye arról, hogy mekkora készülék számít már túl nagynak, már ha létezik ilyen limit. Szerencsére ma már nem csak százezer forint fölött lehet decens phableteket kapni, akad kifejezetten kellemes árú darab is, és ebben a kategóriában kíván nagyot szólni az Alcatel OneTouch friss óriás, a Pop S9.

Alcatel One Touch Pop S9 elölről

A készülék 5,9 hüvelykes HD kijelzőt kapott, amely IPS technológiájú. A rendszerchip a jól bejáratott előző generációs Snapdragon 400 az Adreno 305-ös VGA és 1 gigabájt memória társaságában, a belső tároló 8 gigabájtos. Az egyik fura tulajdonsága a készüléknek a másfél éves Android 4.3 Jelly Bean rendszerverzió, pedig azóta nem csak a 4.4 KitKat, hanem az 5.0 Lollipop is elstartolt.

Az igazi főszereplő persze a 3400 milliamperórás akkumulátor lehet, amitől nem csak az Alcatel vár sokat, hanem mi is. A 18 órakor kezdődő adásból kiderül, hogy eddigi kétnapos használatunk során egy töltése mekkora képernyőidő jutott. A műsort Bone123 és Legendd vezeti.

Előzmények