Mobilarena TV: Oroszok hátsó szándékkal

Az orosz Yota Devices két éve gondolt egyet, és bejelentette két kijelzős mobiltelefonját. A Yotaphone különlegessége a hátlapi, rendkívül alacsony fogyasztású e-ink kijelzőben rejlett, amely az idő, az időjárás és az értesítések állandó megjelenítésével megspórolta a mobilkészülék gyakori felemelését az asztalról.

A Yotaphone 2 több fronton is előrelépett: a konstrukció íveltebb és komfortosabb lett, az előlapra öthüvelykes Full HD panel került, a hátlapi megjelenítő pedig érintésérzékeny réteggel gazdagodott, úgyhogy akár az egész telefon irányítható erről az oldalról. Az este 6 órakor kezdődő adásban bemutatjuk, hogy mikor és mennyire hasznos az e-ink kijelző.

Azóta történt

  • YotaPhone 2 - nagy orosz forradalom

    Teljesen egyedi és roppant ötletes volt az előző Yotaphone is, de akadtak bőven hibái. A második generáció rengeteget javult, de még mindig nem tökéletes.

  • Két utódja is lehet a YotaPhone 2-nek

    A tavalyi évben jelent meg a YotaPhone 2, ahogy az lenni szokott, már pletykálnak az utódairól, minden valószínűség szerint érkezik egy olcsóbb és egy drágább modell is a helyére.

Előzmények

  • Bemutatkozott a YotaPhone 2

    Magyarországra érkezik a normál és e-ink kijelzővel szerelt okostelefon, mely minden téren sokat fejlődött elődjéhez képest.

  • YotaPhone C9660 - hátulról jött az ötlet

    Maga a gyártó is azt mondta, hogy csak egy érdekes kísérlet volt az első YotaPhone. De bejött, már a másodikon dolgoznak. Mi az eredeti modellre tettük rá a kezünket.

  • MWC 2014: Itt az új Yotaphone

    Sokat fejlődött az e-ink hátlappal rendelkező, orosz készülékgyártó terméke, de csak novemberben kerülhet piacra.