Mobilarena TV: One-nak még csodák

Tavaly nagy formatervi változtatásokra szánta el magát a HTC, és bemutatta a szinte teljes egészében fémből felépített masináját, a One-t. A tekintetvonzó dizájn nagy sikert hozott, sokan választották éppen emiatt a tajvaniak modelljét. A gyártó pedig úgy gondolta, folytatja elképzeléseit, és szűk egy hónappal ezelőtt a nagyközönség elé tárta One M8 névre keresztelt újdonságát. Még drasztikusabb arányban használtak fémet, elképesztően minőségi külsőt varázsolva így a telefonnak. A kijelző méretét növelték, megtartották a felbontást, az előlapon található BoomSound hangszórópáros pedig még az elődmodell kiváló teljesítményét is túlszárnyalja. A HTC ráadásul új értelmezést adott a kamerának, megtartották az UltraPixel optikát, ám melléraktak egy másodlagos modult, ami már a tárgyak térbeli elhelyezkedést figyeli. Az eredmény látványos, kérdés az, hogy az alacsony felbontás elég lesz-e a konkurens termékek kamerái ellen. Adatkommunikációs téren mindenesetre az élmezőnyben domborít a masina, az akkumulátor teljesítményén is javítottak, így elég sok mindenről lehet majd beszélni.

A már lassan egy hete nálunk lévő készüléket sikerült jól kiismernünk, így a 18 órakor kezdődő adásunkban remélhetőleg minden felfedezett információt megosztunk majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Sense 6 a tavalyi One-ra is

    A HTC amerikai részlege megerősítette a tavalyi csúcsmodell kezelőfelületének közelgő frissítését.

  • HTC One M8 – Harman/Kardon kiadásban is

    Az amerikai Sprint Wireless kínálatában debütál a HTC csúcsmodelljének Harman/Kardon hangrendszerrel és fülhallgatóval felvértezett változata.

  • Sajtóképen a One Mini 2

    Szimpla kamerával, de továbbra is prémium külsővel debütálhat HTC csúcsmodelljének kisebbik változata.

  • Fotón a One Mini 2

    A sajtóképek után egy kémfotón is felbukkant a HTC idei csúcsmodelljének kompaktabb változata.

Előzmények

  • HTC One Max - túl nagyot álmodni

    Igencsak méretes telefon lett a HTC új csúcsmodellje, amelynek egyetlen lényeges újítása, hogy érzékeli az ujjlenyomatot. Általában. Árban viszont erős, ezt a hardver nem indokolja.

  • HTC One mini - tenyérnyi csoda

    A tajvaniak újdonsága csak nevében mini, sokak számára inkább ideális méretű. Ráadásul kívül-belül nagyon össze van rakva.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

  • Négymagos okostelefonok viadala

    Ringbe szállnak az idei nagyágyúk, a négymagos processzor és a HD felbontású kijelző alapfelszereltségnek számít a mezőnyben.