Mobilarena TV: népképviselet

Megy a versengés a mobiliparban, és már nem csak a csúcskategóriában előzik meg sorra egymást a gyártók, hanem a középkategória meghódításáért is ádáz küzdelem zajlik. A Huawei már nem egyszer bizonyította, hogy képes kiváló ár/érték arányú telefonokat piacra dobni, most pedig még rátesz az eddigiekre egy lapáttal. Az Ascend G620s ugyanis egy 5 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású IPS kijelzővel rendelkezik, aminek meghajtásáért egy 64 bites Snapdragon 410 lapka felel. A négymagos processzor mellett az 1 GB RAM és a 8 GB-os belső tárhely emelendő ki, de nem szabad megfeledkezni a fejlett adatkommunikációs képességekről és a 8 megapixeles kameráról sem. A G620s árazása is jól sikerült, így elméletben minden esélye megvan a jó eredmény elérésére.

Az adás a nagy forgalom miatt 18:15-kor veszi majd kezdetét, meglátjuk, tényleg annyira jó ajánlat-e a kínaiak újdonsága, mint amilyennek elsőre tűnik. Ha van kérdés, a fórum nyitva áll.

Előzmények

  • Huawei Ascend Y550 - 64 bit alsóhangon

    Komoly generációváltáson esett át a Huawei friss alsó-középkategóriása: Snapdragon 410, 4G modem, 1 gigabájt RAM, 2 megapixeles előlapi kamera és Android 4.4.4 a motorháztető alatt.

  • Huawei Ascend Mate 2 4G - ultramaraton

    Kipróbáltuk a Huawei második generációs phabletjét, az Ascend Mate 2 4G-t, amely óriás kijelzővel, tabletes akkumulátor kapacitással, LTE-támogatással és középkategóriás árcédulával robbanthat.

  • Huawei Ascend G750 - óriások kora

    A kínai gyártó újdonsága hatalmas kijelzővel, két SIM kezelésének lehetőségével, valamint nyolcmagos processzorral támad, mindemellett jól is néz ki.

  • Huawei Ascend Y330 - az örökség része

    A kínaiak újdonsága meglehetősen visszafogott áron kezdett, ráadásul a kétmagos processzor és a WVGA kijelző megfelelő párost alkot, és adott a jó rendszersebesség is.