Mobilarena TV: Nem egy roadster, de...

Sokan várták, pár hónappal ezelőtt pedig bemutatkozott a Meizu MX5, ami most végre a szerkesztőségünkben is tiszteletét tette, és ha már itt van, rögtön egy adást is csinálunk róla. A készülék ugyanis 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású Super-AMOLED kijelzővel hódít, a burkolat alatt pedig egy Mediatek MT6795 Helio X10 chipset dübörög, a maga 2,2 GHz-es nyolcmagos processzorával együtt. A mobil többféle tárhellyel, ám minden esetben 3 GB-nyi rendszermemóriával vásárolható meg, a 20,7 megapixeles hátlapi kamera is adott. Extrának számít a Gorilla Glass 3 üvegvédelem és a home gombba épített ujjlenyomat-olvasó. Hogy a szenzor milyen gyorsan és pontosan működik, arra az adásban térünk majd ki.

Szót ejtünk majd természetesen a 3150 mAh kapacitású akkumulátor teherbírásáról, a gyorstöltésről, illetve az Android operációs rendszer és a Flyme felület működéséről és funkcióiról. 18-kor kezdünk, a felmerülő kérdéseket a fórumban várjuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Meizu MX5 - tele a tár

    Remekül összerakott, fémházas, ujjlenyomat-olvasóval felszerelt és kimondottan kecses Meizu készüléket tarthattunk a kezünkben. Tárolója nem, árcímkéje ellenben elég vaskos.

Előzmények

  • Mobilarena TV: Egy meg kettő

    Mai műsorunk témája a OnePlus 2 lesz, amit egyszerűen csak zászlóshajó gyilkosnak neveznek. Van is benne igazából minden, nem is lett drága, szóval az előjelek tényleg nagyon jók.

  • Nagyot villantott a „Meizu Pro 5” GeekBenchben

    Ismét a Primate Labs adatbázisa közölt fontos információt egy bemutatás előtt álló termékről – a Meizu jövő hét szerdán debütáló csúcskészüléke ráadásul nem is akárhogy teljesített.

  • Meizu MX4 - reformkonyha kínai módra

    Két év után ismét náluk járt egy Meizu, és megint furán néztünk a sajátos Flyme OS-re. Azonban a különleges Android variáció mögött remek telefon lapul, kár hogy nálunk nem forgalmazzák.