Mobilarena TV: mindent vagy semmit

A minap jelentette be a Lenovo, hogy a Motorola felvásárlásának befejeztével immáron ők a harmadik legnagyobb mobilgyártó (legalábbis a két márkanév által értékesített okostelefonok száma alapján). A nálunk elsősorban számítástechnikai eszközeiről ismert gyártó ősszel a mobiltelefonjait is behozta Magyarországra – az S850-et és S860-at már le is teszteltük – és szerencsére nem maradt Kínában a Lenovo aktuális csúcsphabletje, a szálcsiszolt alumínium házba burkolt Vibe Z2 Pro sem, vagyis a K920.

A Lenovónál komolyan gondolják, hogy a csúcskategória dobogója is elérhető, a Vibe Z2 Pro pedig ebben a szellemben született meg. A 6 hüvelykes, elképesztően vékony keretekkel megáldott készülék QHD-s megjelenítőt kapott, amelyet Snapdragon 801-es rendszerchip, Adreno 330-as IGP és 3 gigabájt rendszermemória támogat. A többi meggyőző specifikáció mellett, amikről hat órakor kezdődő adásunkban beszélünk majd részletesebben, mindenképpen megemlítendő a 16 megapixeles, optikai képstabilizátorral megtámogatott kamera, amely 4K videorögzítésre is alkalmas. A 4G modem magától értetődő, ahogy a többi csúcskategóriára jellemző adatkommunikációs kütyü megléte is, mindehhez pedig egész kellemes árcímke társul hazai gyártói garanciával. Minderről részletesebben én, azaz Bone123 fogok beszámolni, a kérdéseket addig is és az adás alatt is várjuk a komment szekcióban.

Azóta történt

  • Mobilarena TV: áram-erősség

    Mai adásunkban a Lenovo P70-nel foglalkozunk, mely 64 bites, nyolcmagos processzort és HD kijelzőt kapott, de a fő attrakció egyértelműen a 4000 mAh-s akkumulátor.

Előzmények

Hirdetés