Mobilarena TV: Megnyúzták, de jól van

A G4-gyel az LG nem állt be a Snapdragon 810-zel megküzdő készülékek sorába, és ez véleményünk szerint előnyére vált, a sebességgel ugyanis nincs gond, a tudással pedig eddig sem volt. A gyártó a tavalyi modell után a G4-ről is lehúz néhány bőrt (elnézést, kihagyhatatlan volt), hiszen ott a G4c, a G4 Stylus, most pedig a G4 Beat, vagyis G4s látogatott el hozzánk 5,2 hüvelykes, Full HD megjelenítőjével és nyolcmagos Qualcomm rendszerchipjével a műanyag hátlap alatt.

Este hat órakor szentkuti11 kollégával megvizsgáljuk, hogy mennyire sikerült jól a csúcsmodellhez teljesítményben legközelebb álló fivér, illetve arra is megpróbálunk választ adni, hogy saját ársávjában mennyire lehet erős ajánlat a G4s.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • LG G4s - a mester legújabb tanítványa

    Az LG G4-család eddigi legutolsó tagja egyáltalán nem sikerült rosszul, de a 1,5 gigabájt RAM és a döcögős rendszer miatt sajnos nem feltétlenül optimális választás.

Előzmények

  • LG G4 Stylus - nagyra nőtt családtag

    Az LG G4-család legnagyobb tagja egy 5,7 hüvelykes kijelzővel felszerelt phablet, amelyhez egy érintőceruza is tartozik, aktív digitalizáló vagy más nyalánkságok viszont nem.

  • LG G4c - nem lesz rá büszke a testvére

    A dél-koreaiak idei csúcsmodelljéhez sajnos egyáltalán nem ér fel kistestvére, sem az 5 hüvelykes kijelző, sem a Snapdragon 410 SoC, és sem az árazás nem üdvözítendő.

  • LG G4 - nehéz rajta fogást találni

    A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.