Mobilarena TV: LEgyetek jók, ha tudtok!

Nem az a kérdés, hogy a Xiaomi és a Meizu neve előbb-utóbb ismerősen fog-e csengeni világszerte, mert a mutatóik alapján ez alighanem be fog következni, hanem az, hogy melyik lehet a következő márka a Kínai Népköztársaságból, amely viharos gyorsasággal felemelkedik. Erre a feladatra pályázik a Leshi Internet Information & Technology, vagy csak LeTV, amely az év elején mutatta be első három okostelefonját, 2015 második felében pedig 1,5. generációs középkategóriását, az 1s-t, amely eljutott szerkesztőségünkbe – és milyen gyönyörű lett!

A Leshi hangsúlyozza, hogy a készüléket annyi földi jóval felszerelte (PDAF-autófókuszos Samsung kamera 3 gigabájt RAM, 32 gigabájtos belső tároló, nyolcmagos Helio X10 rendszerchip, fejlett audioképességek, ujjlenyomat-olvasó, infra), hogy pénz veszít minden eladott 1s után, akkor viszont hogyan éri meg a Full HD-s, alumíniumházas phabletet forgalmazni? Erre is választ adunk este, ahogyan a szokásos köröket is lefutjuk a Meizu és a Xiaomi új kihívójával.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LeTV

Azóta történt

  • LeTV Le 1s - LeTeszteltük

    A telített kelet-ázsiai piacon is sikerült emlékezeteset alkotnia a mobilvilág egyik legújabb szereplőjének, bár a Le Supermobilok még nem állnak teljesen készen a határok átlépésére.

Előzmények