Mobilarena TV: kistestvér érkezett az LG-től

Nem kis érdeklődés lengi körül mostanában az LG-t. A dél-koreai gyártó legújabb zászlóshajója, a G3, meglehetősen nagy durranásnak tűnik, mellyel a vállalat a dobogó felső fokára léphet, legalábbis ideiglenesen biztosan. Addig viszont a G2 marad a csúcs, melynek nem sokkal az idei MWC kiállítás előtt született egy kistestvére, amit G2 mininek neveztek el. Jellemző az okostelefonos iparágra, hogy manapság már egy 4,7 hüvelykes kijelzővel szerelt készüléket neveznek mininek, holott egy-két éve ez még a csúcskategória privilégiuma volt. A G2 mini ugyanis ekkora megjelenítővel bír, az IPS panel felbontása 540 x 960 pixel, ami nem túl meggyőző, bár még így is kiváló képet biztosít a vállalat újdonsága. A hardveres erőforrásról a 1,2 GHz-re skálázott négymagos processzorral ellátott Snapdragon 400 chipset gondoskodik, RAM-ból 1 GB-ot, belső tárhelyből pedig papíron 8 GB-ot kapunk. A 8 megapixeles kamera mellett NFC is fért még a repertoárba, nem beszélve az egész combosnak mondható 2440 mAh kapacitású akkumulátorról. A középkategóriából való kiemelkedés számos szoftveres extra biztosítja, kérdés az, hogy az árazás lehetőséget ad-e egy nagyobb siker elérésére.

A műsort 18 órakor kezdjük meg, a megszokott módon az alul található ablakba kell majd ekkor kattintani. A kérdéseket addig is várjuk a fórumban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG G Pro 2 - G, mint gigantikus

    Az LG fogta tudása legjavát és belepakolta egy jókora készülékházba, így megszületett a G Pro 2, amelyet a G2 fölé pozícionáltak.

  • LG G Flex - igazi atléta

    A dél-koreai gyártó termékének hat hüvelykes OLED kijelzőjét felülről lefelé hajlították meg, az eredmény pedig elképesztő lett, ráadásul az üzemidő átlagon felüli és a rendszer is villámgyors.

  • LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép

    A dél-koreai gyártó újdonsága a kellemes külső mellé 4G/LTE sebességet, nagyon korrekt hardvert és jó minőségű kijelzőt is kapott, méghozzá baráti áron.

  • LG G2 - tapogatnivaló hátsó

    Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.