Mobilarena TV: Neked hány ismerősöd van?

Az LG számos érdekességet letett már az asztalra a hajlékony G Flex-től kezdve a bőr hátlapos G4-en át a másodlagos kijelzővel felszerelt, ütésálló V10-ig, ám ilyen előzmények után is meglepőt húztak elő a koreaiak a kalapból a február végi MWC-n, a G5-nek ugyanis leválasztható az alsó kávája, és így a telepet sok riválisával szemben továbbra is ki lehet cseréni.

Ennél persze sokkal többről van szó, mert Friends (a magyar termékoldal szerint ismerősök) néven extra akkumulátoros kamerafogantyú és a B & O-val közösen megalkotott erősítő is visszapattintható alulra. A moduláris koncepció pedig fenekestül felforgatta a készülék felépítését, így változtak a méretek, a képarány, a telepkapacitás, a gombok elhelyezése, az anyaghasználat, illetve a külső burkolat – és akkor az USB-C portról, a dupla hátlapi kameráról és az ujjlenyomat-olvasóról még nem is beszéltünk. Este hat órakor ezekre is részletesen kitérünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • LG G5 - ismerősökkel az ismeretlenbe

    A koreai gyártó dupla kamerás mobiljának az alja kihúzható, és oda többféle modul – bocsánat, ismerős – pattintható. A G5 alaposan felforgatja az okostelefonok álmos koncepcióját, ám nem kompromisszumok nélkül.

Előzmények