Mobilarena TV: Ki nyeri a háziversenyt?

A középkategória tömörüléséről számtalanszor írtunk már, gyakran csak nüanszok választják el egymástól a gyártók termékeit. Nem meglepő módon az LG árgus szemekkel figyeli, hogy mikor csaphat le a lehetőségre, a G2 minivel pedig már félig-meddig meg is tették ezt. A két éve piacon lévő L széria azonban a középső szegmens alacsonyabb szintjén próbál szerencsét, melynek legújabb és legnagyobb tagja, az L90 lesz ma porondon. Főszereplőnk nagyon sok mindenben hasonlít házon belüli ellenfelére. Az IPS LCD kijelző 4,7 hüvelykes, felbontása qHD, azaz 540 x 960 pixel. A hardveres sebességet az 1,2 GHz-es négymagos processzorral ellátott Qualcomm Snapdragon 400 (MSM8226) garantálja, van WiFi, Bluetooth, GPS, valamint 8 megapixeles hátlapi kamera, szóval elég jó szolgáltatásokkal száll versenybe az L90, habár az NFC és a 4G/LTE támogatás kimaradt. Az Android 4.4.2 operációs rendszerrel érkező szerkentyű 2540 mAh kapacitású akkumulátort kapott, így a hosszú üzemidő elérése sem ütközhet akadályba.

Az adás Bog vezetésével 18 órakor kezdődik, addig a fórumban lehet a véleményeket és a kérdéseket megosztani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • LG L90 - ellentétek a családban

    Apró eltérések vannak az LG G2 mini és az L90 között. Ezek az LG szerint forintosíthatók, az L90 ugyanis olcsóbb ketyere, de pár dolog hiányzik belőle, amit házon belüli vetélytársa megkapott.

Előzmények

  • LG L70 - nem pejoratív koppintás

    Gazdag szoftvercsomaggal, kopogtatós funkciókkal és KitKattel érkezett meg az LG új ötvenezrese, ám a szerény hardver és a néhány apró hiba rontja az összképet.

  • LG G2 mini - testvére a példaképe

    A dél-koreai gyártó sem szeretett volna kimaradni a buliból, ezért az aktuális zászlóshajójának készített egy egész jó ajánlatnak számító mini változatot is.

  • LG G Flex - igazi atléta

    A dél-koreai gyártó termékének hat hüvelykes OLED kijelzőjét felülről lefelé hajlították meg, az eredmény pedig elképesztő lett, ráadásul az üzemidő átlagon felüli és a rendszer is villámgyors.

  • LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép

    A dél-koreai gyártó újdonsága a kellemes külső mellé 4G/LTE sebességet, nagyon korrekt hardvert és jó minőségű kijelzőt is kapott, méghozzá baráti áron.