Mobilarena TV: gyönyörű kistesó a HTC-től

Tavaly mutatták be a teljesen új dizájnt követő HTC One-t, mely valóban gyönyörű és minőségi készülék lett. Az akkori zászlóshajót egy kistestvér, a One mini követte, majd továbbfejlesztve a formatervet, a One M8 még rátett a fémes külsőre egy lapáttal. Az M8 megjelenése óta borítékolható volt a kompaktabb változat, mely most végre hozzánk is megérkezett. A One mini 2 névre hallgató újdonság a nagytesó jegyeit hordozza, kapott egy 4,5 hüvelykes HD kijelzőt, melyet a Snapdragon 400 lapkakészlet hajt meg. A 1,2 GHz-es négymagos processzor, az 1 GB RAM és az Adreno 305 grafikus gyorsító a középkategóriába repíti a masinát, a 16 GB-os belső tárhelyhez tartozó microSD bővíthetőség pedig előnyös dolognak számít. Az előlapon nem hagyták ki a kiváló hangzást biztosító sztereó BoomSound hangszórópárost, a hátlapon pedig nem egy Ultrapixel, hanem egy 13 megapixel felbontású kamera kapott helyet. A tudás és a dizájn tehát rendben van, kérdés, hogy a rendszersebesség és az árazás is vonzza-e majd a vásárlókat.

Az adásra ma is 18 órától kerül sor, ha bárkinek akad valamilyen kérdése, ne rejtse véka alá, tegye fel inkább a fórumban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One Max - túl nagyot álmodni

    Igencsak méretes telefon lett a HTC új csúcsmodellje, amelynek egyetlen lényeges újítása, hogy érzékeli az ujjlenyomatot. Általában. Árban viszont erős, ezt a hardver nem indokolja.

  • HTC One mini - tenyérnyi csoda

    A tajvaniak újdonsága csak nevében mini, sokak számára inkább ideális méretű. Ráadásul kívül-belül nagyon össze van rakva.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.