Mobilarena TV: „Élvezd az életet!"

Mai adásunkban egy középkategóriás készülékkel foglalkozunk, ami nem más, mint a Sony Xperia E3. A kétséget kizáróan az Xperia E1 örökébe lépő mobil sokat fejlődött elődjéhez képest, ráadásul magában hordozza a felsőkategóriás eszközök stílusjegyeit. A 4,5 hüvelykes WVGA kijelző és az 1 GB RAM, valamint a 4 GB-os belső tárhely azért mutatja, hogy itt nem egy csúcsgépről beszélünk, ám a megjelenítő meghajtását végző Snapdragon 400 lapkakészlet hallatán már széles mosollyal állhatunk neki a japán újdonság nyüstöléséhez. A telefon egész sikeres lehet a középső szegmensben, nem rossz az ára, bár azért van pár ellenfél a piacon, és vannak azért gondok is vele.

A 18 órától kezdődő műsorban megpróbálunk választ adni arra, hogy a Sony mennyire lehet sikeres az E3-mal, valóban gyors-e a rendszersebesség, és mit tud vajon a kamera. A kérdéseket a fórumban várjuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

  • Sony Xperia Z3 Compact - jó, hogy kompakt

    A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.

  • Sony Xperia Z3 - finomhangolás

    A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.

  • Sony Xperia T3 - acélos óriás

    Nagyképernyős, vékony mobiltelefonnal állt elő a Sony, amely a középkategóriában megjelenésével, kamerájával és kecses, rozsdamentes acél fémkeretével hívja fel magára a figyelmet.

  • Sony Xperia M2 - egyről a kettőre

    A japán gyártó egy aktuális középkategóriás eszközt is bemutatott, mely szép kijelzővel, kellemes formatervvel és gyors rendszerrel büszkélkedhet.