Mobilarena TV: Elnézést, ismerjük egymást?

Manapság már tucatnyi 64 bites, Snapdragon 410-es okostelefon van a piacon, ami egyáltalán nem rossz dolog, sőt: a Qualcomm középkategóriába szánt négymagosa megbízhatónak bizonyult a mi tesztjeinkben is, csak belekerült egy-két túlárazott készülékbe.

A 720p-s, öthüvelykes Lenovo S90 Sisley is ilyen rendszerchipet kapott, de gyanítjuk, hogy a készülékfotókat megpillantva Olvasóink kevésbé a specifikációkkal lesznek elfoglalva. Az este hat órakor kezdődő adásban a küllem mellett azonban a hardveres és szoftveres felhozatalról is ejtünk egy-két szót. Addig is, mint mindig, kérjük a kérdéseket alul, a hozzászólások között elhelyezni.

Azóta történt

  • Lenovo S90 - legalább a kamera nem áll ki

    Az a szerencse, hogy a Lenovónál ezt komolyan gondolták, mert viccnek azért egy picit durva lett volna. Másolás mesterfokon.

  • Mobilarena TV: áram-erősség

    Mai adásunkban a Lenovo P70-nel foglalkozunk, mely 64 bites, nyolcmagos processzort és HD kijelzőt kapott, de a fő attrakció egyértelműen a 4000 mAh-s akkumulátor.

Előzmények

  • Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló

    Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.

  • Sisley S90 – nyíltan másol

    A Lenovo legújabb okostelefonjának még az adatlapja sem próbálja véka alá rejteni az iPhone 6 formatervének felhasználását.

  • Lenovo S850 - fényezi magát

    A két SIM-es S850 a Lenovo egyik középkategóriába szánt darabja, amely üveg hátlappal és HD felbontású kijelzővel hívhatja fel magára a figyelmet.

  • Lenovo Vibe Z - jó nektek odaát

    Csúcsmodell ez is, de másképp. És ez a másság esetünkben sok-sok jó ötletet és hasznos extrát jelent, de mivel nem ide szánja a gyártó a masinát, ezért kompromisszumokat is kell kötni.