Mobilarena TV: banánhinta hercegnő

Az első G Flex inkább volt egy kis erőfitogtatás, egy demonstráció, mintsem nagy példányszámban értékesített okostelefon. Az LG megmutatta, hogy tud ilyet is, az azóta eltelt szűk másfél évben azonban derekasan dolgoztak a srácok és letették az asztalra a második generációt, ami minden ponton előrelépés az elődmodellhez képest.

A G Flex 2 jobb kijelzővel, erősebb hardverrel, fejlesztett kamerával és kompaktabb kialakítással érkezik, miközben a hajlított kialakítás továbbra is roppant egyedi megjelenést kölcsönöz a terméknek. Végre nem egy átlagos okostelefon, amely nem csak azzal akarja magára felhívni a figyelmet, hogy van egyetlen trükkje, amivel megpróbálják eladni, ebben a masinában számos egyedi megoldással találkozhatunk. Adás este 6-tól.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • LG G Flex 2 - (sz)ívlapát

    A második ívelt telefonja sokkal jobban sikerült az LG-nek, mint az első, pedig az sem volt rossz. Most viszont elvileg minden tényleg a helyére került, a végeredmény impozáns, de nem tökéletes.

Előzmények

  • CES 2015: Kezünkben az LG G Flex 2

    A kiállításon ki tudtuk próbálni a koreaiak újdonságát, a hajlított kijelzős, öngyógyító hátlappal rendelkező csúcskészüléket.