Mobilarena TV: Az első benyomás

Az Apple pár héttel ezelőtt jelentette be az iPhone-sorozatának legújabb tagjait, a 6s-t és a 6s Plust. Hozzánk most a kisebb modell jutott el, ami továbbra is 4,7 hüvelykes Retina-IPS kijelzővel hívja fel magára a figyelmet. Dizájn szempontjából nem történt változás az elődmodellhez képest, az alumínium burkolat viszont még erősebb lett, nem beszélve a hardverről. Az A9-es processzor ugyanis rendkívüli teljesítményre képes, a szintetikus teszteket nevetve tudja maga mögött, és a képernyőt is minden nehézség nélkül meghajtja. Azt a képernyőt, ami már megkapta a 3D Touch (Force Touch) technológiát, így nem csak érintés-, hanem nyomásérzékeny is egyben, amit az iOS 9 előszeretettel támogat. A techóriás hosszú évek után a kamera felbontását is növelte, immár 12 megapixeles lett.

Hogy aztán milyen plusz szolgáltatást nyújt a 3D Touch, mennyivel lett gyorsabb a Touch ID ujjlenyomat-olvasó, és úgy egyébként mire képes a telefon rendszersebesség és üzemidő terén, azt a 18 órakor kezdődő adásban mutatjuk majd be.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • Mobilarena TV: Pozitív mérleg?

    Mai műsorunk sztárvendége az Apple iPhone 6s Plus lesz, ami a testvérmodellhez képest nagyobb kijelzővel, optikai képstabilizátorral és méretesebb akkumulátorral is rendelkezik.

Előzmények