Mobilarena TV: A vágy ötszázasa

A mai mobilpiacra egyre inkább az a jellemző, hogy a középkategóriában indítanak legtöbb telefont a gyártók. Ennek egyenes következménye, hogy ez a szegmens eléggé betömörült, nem egyszerű kitűnni a többiek közül. Tesztalanyunkat, a HTC Desire 500-at is ide pozicionálták. A készülék kívülről nagyon jól néz ki, kézre áll, könnyen átérhető, a műanyagból is a jobbik fajtát kapjuk. A kijelző 4,3 hüvelyken mutat fel 480 x 800 pixelt, ami nem nagy szám, mégis ránézésre semmi bántó nincs ebben. A burkolat alatt egy Qualcomm MSM8225Q Snapdragon 200 lapkakészlet bújik meg. A négymagos processzor 1,2 GHz-es, mely mellé egy Adreno 203 grafikus gyorsító és 1 GB RAM került. A specifikáció tehát nem túl meghökkentő, kérdés, hogy a normál használatban ez mire lesz elég.

A mai adás is 18 órától veszi kezdetét, majd a kék-fehér színekben pompázó készülék minden részletéről beszélgetünk. A kérdéseket várjuk a fórumban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC Desire 600 dual SIM - okkal pironkodik

    Négy mag, csodás formaterv, két SIM, de mégsem áll össze igazán. Pedig a HTC másodhegedűse nagyon igyekszik, tele van jól hangzó rövidítésekkel a csomagolás is.

  • HTC Desire 200 - alsó kategória magas felárral

    A Desire 200 specifikációját tekintve egy belépő szintű mobil képe rajzolódik ki az ember előtt, az árcédulán viszont egy kissé vastagon fogott a ceruza.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.