Mobilarena TV: a legolcsóbb Motorola

Jó most ránézni a Motorola termékpalettájára. Ott ül a tetején a Moto X, középen ott van a Moto G, az olcsó készülékek között pedig a Moto E versenyez, amit mai adásunkban mutatunk be. Ezeken kívül érkezőben van a Moto360 okosóra, szóval szűk a portfólió, de minden kategóriában van érvényes ajánlata a Motorolának. Sajnos itthon hivatalosan ezek nincsenek forgalomban, de nem kell messzire menni a beszerzésért, EUn belülről is rendelhető, igencsak olcsón.

A Moto E a termékskála alján üldögél, de azért csak kapunk egy kétmagos processzort, 1 GB RAM-ot és egy qHD kijelzőt, ami igen vonzó ajánlattá teszi a gépet, de a versenyképes árazásért cserébe azért viszonylag sok apróságról le kell mondanunk. Részletek az adásban, amely a foci vébé miatt ma is 17:30-kor kezdődik.

Azóta történt

  • Motorola Moto E - olcsó-E vagy?

    Kiválóan sikerült a Moto X, árgyilkos a középkategóriás Moto G, most pedig a filléres kategóriában alázná meg a piacot az újabb Google-mobil, ami itthon továbbra sem kapható.

Előzmények

  • Motorola Moto X - kézről-kézre

    Már éppen azt gondoltuk, hogy a Google kirántotta a csávából a Motorolát, amikor az egészet jól eladták a Lenovónak. Ettől még a Moto X saját kategóriája egyik legjobbja.

  • Motorola Moto G - nekünk is kéne

    Egy hibája van: nem lehet itthon kapni. Pedig slágertermék lehetne belőle azon az áron, amennyiért boldogabb helyeken kínálgatják, mert nagyon rendben van.