Mobilarena TV: A gazdaságos tablet

Ember legyen a talpán, aki még követni tudja, hogy melyik termék kitől származik, főleg a kínai összeszerelésű alsókategóriás termékeknél igaz ráadásul, hogy külsőleg nehéz megkülönböztetni őket. A növekvő létszám persze egyáltalán nem probléma, legalább erősödik a piaci verseny, a Tesco pedig újabb lépést tett előre, hiszen a saját márkának tekintett Op3n Dott név alatt három új eszközzel is előrukkolt, mely csak náluk lesz megvásárolható. Mai tesztalanyunk egy tablet lesz, mely az iPad minihez kísértetiesen hasonló külsővel rendelkezik. A kijelző 7,85 hüvelykes, felbontása pedig 1024 x 768 pixel, ebben is hasonlít az almás cég termékére. A hardveres erőforrásért az Intel Atom Z2520 SoC felel, az 1,2 GHz-re skálázott processzor mellett pedig 1 GB RAM és egy PowerVR SGX544MP2 grafikus gyorsító dolgozik. Az akkumulátor közepes teljesítményt nyújt, az adatkommunikációs repertoár pedig átlagosnak mondható.

Mobilarena TV-ben látható a TESCO Op3n Dott tablet

Az adásban meglátjuk, hogy a tablet megéri-e az árát, vagy mik lehetnek azok az elsődleges tényezők, ami miatt sikeres lehet, vagy éppen mibe bukhat bele tesztalanyunk. Kezdés 18-kor, a műsorvezetői szerepkört Legendd, azaz én fogom ellátni.

Azóta történt

  • Mobilarena TV: a gazdaságos telefon

    Mai adásunkban a Tesco saját forgalmazású készülékét teszteljük, mely négymagos processzorral, kellemes árral, és jó kijelzővel kecsegtet.

Előzmények