Minden OnePlus eszköz kap Marshmallow-t

Hirdetés

A OnePlus a saját fórumain osztotta meg, hogy mely termékeik mikor kapják meg a következő, nagyobb rendszerfrissítést. Mindenekelőtt jó hír, hogy akinek ez a márkajelzés díszeleg a mobilján, annak előbb-utóbb az Android Marshmallow is díszelegni fog, hiszen minden OnePlus megkapja a legújabb rendszerverziót. Először a OnePlus One-ra érkezhet meg a frissítés, a Cyanogen már dolgozik az ügyön, jövő év elején letölthetővé is válik, de a gyártó készíti az Oxygen ROM-ot is az első zászlóshajóra, az viszont csak a cyanogenes frissítés után mutatkozhat be. A OnePlus Two sem marad ki a jóból, az Oxygen-alapú frissítés 2016 első negyedévében érkezhet meg, az ujjlenyomat-olvasó miatt ez különösen várt frissítés lehet.

Nemrég teszteltük a OnePlus 2-t.
Nemrég teszteltük a OnePlus 2-t. [+]

A legutoljára bemutatott OnePlus X frissítéséről még azon kívül nem lehet semmit tudni, hogy érkezik, elképzelhető, hogy csak a második negyedévben jelenik meg rajta a kis frissítőablak.

Azóta történt

Előzmények

  • Marshmallow rendszerbemutató

    Elérhető a legújabb zöld robotos főverzió, az Android 6.0 Marshmallow végleges kiadása, mely elsősorban motorháztető alatti újdonságokat és finomhangolást kínál a Lollipopban bennmaradt bakik után.

  • OnePlus 2 - határozott mondanivaló

    A kínai cégnél úgy gondolják, hogy egy "flagship killer" okostelefont gyártottak. A felszereltség fényében ez tényleg igaz lehet, hiszen papíron szinte minden tud a mobil, de a teljesítmény és az árazás is ilyen jó?

  • OnePlus One - Kína már itt One

    Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.

Hirdetés