Hirdetés

Minden kiderült a Realme X3 SuperZoomról

Inkább egy felső-középkategóriás modell lesz, semmint egy abszolút naprakész zászlóshajó, ám a tudáslista remek, az ár pedig meggyőző lehet.

Egy sor új telefont készül a Realme május 25-én leleplezni, és lesz közöttük játékra szakosodott X50 Pro különkiadás, illetve zoomfelvételekre specializálódott phablet, várhatóan a középkategória és a csúcsárazás határán.


(forrás: GSM Arena / Tech Hangout) [+]

Az utóbbi X3 SuperZoom néven érkezik, és titulusa alapján borítékolható volt valamilyen fejlettebb optikai nagyítási képesség, amely a frissen kiszivárgott bemutatóanyag szerint 8 megapixeles szenzort rejt, melyre periszkópos optika gyűjti össze a fényt, a főkamera viszonylatában 5x-ös nagyítással.


(forrás: GSM Arena / Tech Hangout) [+]

A főkamera a forrás szerint Samsung ISOCELL Bright GW1 típusú, azaz 64 megapixeles, akad még egy 8 megapixeles ultraszéles modul 119 fokos látószöggel, illetve egy szokásosan felesleges makrólencse. A 6,6"-es és 120 Hz-es LCD panel dominanciájába 32 megapixeles kamerakapszula és a másik háromnál egy picivel szélesebb alsó káva kontárkodik csak bele.


(forrás: GSM Arena / Tech Hangout) [+]

Az X3 SuperSoom érdekessége a hardver lehet: 498636 AnTuTu pont alapján a GSM Arena a Snapdragon 855+ SoC-re spekulál, ami bár tavalyi chipset, ma is meglehetősen gyors, és ha emiatt az árazás bőven a Snapdragon 865-ös modellek alatt marad, megérheti a kompromisszum.


(forrás: GSM Arena / Tech Hangout) [+]

USB-C porton 4200 mAh-s telep tölthető (30 W), és a képekről kiderül, hogy ide kell a vezetékes fülest is csatlakoztatni, a jack kimenet ugyanis lemaradt, a microSD foglalat pedig ki. Cserébe akár 12 GB RAM-mal és 256 GB-os UFS 3.0-s tárolóval is meg lehet majd kaparintani az X3 SuperZoomot, miután jövő hét hétfőn bejelentik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés