Megjött a frissített verziójú Samsung Gear VR

Hirdetés

A Samsung még az elmúlt évben mutatta be a Gear VR Innovator Edition nevű kiegészítőt, amelybe a Galaxy Note 4 okostelefont lehetett befogni a virtuális valósághoz. Megjelent azonban az új Gear VR verzió, amely már a Galaxy S6 és S6 edge okostelefonokkal kompatibilis, és némileg javult is a kialakítása az elődhöz viszonyítva.

Az új kiegészítőt is az Oculus segítségével tervezte a dél-koreai óriáscég, valamint az ár sem változik, így továbbra is 199 dollárért lehet majd hozzájutni. A Galaxy Note 4-hez készült verzió is elérhető marad, bár ezzel kapcsolatban a készletek alaposan megcsappantak, így az új modell kapja a nagyobb fókuszt.

Az Oculus javított a Gear VR kialakításán, így a telefon által keletkező hő elvezetése hatékonyabb lesz, vagyis nem fogja annyira felforrósítani a felhasználó arcát, hogy a viselése kényelmetlenné váljon. Mindemellett az Oculus a Galaxy S6 és S6 edge okostelefonok esetében is speciális kijelzőkezelőt írt az Androidhoz annak érdekében, hogy az operációs rendszer nagyon magas szoftveres késleltetésén valamennyire úrrá legyenek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés