Megjelent az LG Wine Smart

Hirdetés

3,5 hüvelykes, 320 x 480 pixeles kijelzővel érkezik az LG nosztalgiatelefonja, az egyelőre koreai forgalmazásban megjelenésre kerülő LG Wine Smart. A flipes, azaz szétnyitható kivitelezésű készülék Snapdragon 400-as SoC-t, 1 gigabájt rendszermemóriát és 4 gigabájtos belső tárolót kapott. A hátlapi kamera 8 megapixeles, az előlapi pedig 300 ezer pixeles fotók rögzítésére alkalmas.

Szétnyitható telefon az LG Wine Smart

A kijelzőméret és a múltidéző formavilág ellenére gyors adatkapcsolati lehetőségekkel lett a Wine Smart felvértezve: akár Cat.4 típusú LTE, azaz 150 megabit/másodperces letöltési sebesség is elérhető. A Bluetooth 4.0 melett T-DMB antenna is jár a kütyühöz, amellyel a helyi TV-csatornák és rádió-állomások is befoghatók. A Wine Smart szeptember 26-án jelenik meg Dél-Koreában, a nemzetközi forgalmazás lehetőségéről az LG egyelőre még nem beszélt.

Azóta történt

  • Mobilarena TV: A korral nemesedik

    A kagylótelefon manapság nem éppen egy népszerű kategória, a régmúlt formavilága azonban csak visszaköszön a két korai gyártónak köszönhetően. Ma az itthon is kapható LG Wine Smartot mutatjuk be.

Előzmények

  • Szétnyitható telefonnal készül az LG

    Az LG Wine Smart a régi időket készül megidézni szétnyitható avagy flipes telefonjával, a bejelentésre a héten kerülhet sor.

  • LG G Pad 7.0 - a következő epizód

    Az LG egyre komolyabban veszi a tabletes piacot, újdonságuk korrekt hardverrel rendelkezik és megkapta a legújabb rendszerfelületet is.

  • Érkezik az LG G3 Stylus

    Egy promóvideóban leplezte le a G3 sorozat legújabb tagját az LG, a kapacitív tollal rendelkező G3 Stylust.

  • LG L90 - ellentétek a családban

    Apró eltérések vannak az LG G2 mini és az L90 között. Ezek az LG szerint forintosíthatók, az L90 ugyanis olcsóbb ketyere, de pár dolog hiányzik belőle, amit házon belüli vetélytársa megkapott.

Hirdetés