Megérkezett az LG L Bello és az L Fino

Hirdetés

Derült égből villámcsapásként jött az LG bejelentése, hogy két új, megfizethető árú okostelefonnal rukkoltak elő. Nyilván azért számítani lehetett hasonlóra, ám kevés pletyka kapott szárnyra ezelőtt a készülékekkel kapcsolatban. Az L Bello és L Fino termékneveket kapó masinák kizárólag a 3G hálózatokat támogatják, a berlini IFA kiállítás alkalmával pedig bárki megtekintheti majd az Android 4.4.2 KitKat operációs rendszerre épülő, LG UX felülettel ellátott újdonságokat.

Bemutatkozott az LG L Bello és L Fino

A két masina közül a fehér, fekete vagy arany színben pompázó L Bello számít erősebbnek, amiben egy 1,3 GHz-re skálázott négymagos processzor felel az 5 hüvelykes FWVGA (480 x 854 pixel) felbontású IPS kijelző meghajtásáért. RAM-ból 1 GB került a motorháztető alá, a microSD kártyával bővíthető belső tárhely mérete 8 GB, a hátlapon pedig egy 8 megapixeles fényképező segítségével lehet képeket készíteni. A HSPA+ 21,1 Mbps maximális letöltési sebességet tesz lehetővé, így a 138,2 x 70,6 x 10,7 milliméteres dimenziókkal és 2540 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkező Bello nem támogatja a 4G/LTE hálózatokat.

A képen az LG L Bello látható

A testvérmodell, az L Fino még az előzőeknél is visszafogottabb specifikációval bír, a 4,5 hüvelykes WVGA (480 x 800 pixel) felbontású megjelenítő mellett ugyanis 1,2 GHz-es négymagos processzor, 1 GB RAM és 4 GB-os belső tárhely fért a repertoárba, utóbbinak mérete természetesen microSD kártyával szintén növelhető. A termék szintén HSPA+ kapcsolatra képes, az energiaforrást pedig egy 1900 mAh kapacitású telep biztosítja.

A fotón az LG L Fino figyelhető meg

A 8 megapixeles kamerával felvértezett, 127,5 x 67,9 x 11,9 milliméteres házba csomagolt Fino fehér, fekete, arany, piros és zöld színekben lesz kapható, Dél-Amerikában már augusztustól, a további földrészeken pedig ezt követően válik hivatalosan elérhetővé.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Bemutatkozott az LG Bello II

    Az LG nem szervezett különösebben nagy eseményt az LG L Bello ráncfelvarrott verziójának bemutatására, szép csendben leplezték le az új telefont.

Előzmények

  • LG G Watch - minden kezdet nehéz

    Az Android Wear platform még nagyon friss. Egyelőre három olyan modellről tudunk, ami ezt használja, ezek közül az LG termékét kaptuk rövid időre kölcsön.

  • LG L90 - ellentétek a családban

    Apró eltérések vannak az LG G2 mini és az L90 között. Ezek az LG szerint forintosíthatók, az L90 ugyanis olcsóbb ketyere, de pár dolog hiányzik belőle, amit házon belüli vetélytársa megkapott.

  • LG L70 - nem pejoratív koppintás

    Gazdag szoftvercsomaggal, kopogtatós funkciókkal és KitKattel érkezett meg az LG új ötvenezrese, ám a szerény hardver és a néhány apró hiba rontja az összképet.

  • LG G2 mini - testvére a példaképe

    A dél-koreai gyártó sem szeretett volna kimaradni a buliból, ezért az aktuális zászlóshajójának készített egy egész jó ajánlatnak számító mini változatot is.

Hirdetés