Megérkezett az Android 5.1 frissítés a Moto G GPE készülékre

A tavalyi év legelején mutatkozott be a Moto G készülék GPE kiadása, azaz a Google Play Edition, ami másfél évig folyamatosan frissen tartott Android verzióval kecsegtette a vásárlókat a középkategóriában. A gyártó látszólag betartja ezt az ígéretét, ugyanis a készülékre a tegnapi napon megérkezett az Android 5.1-es frissítés, amit bárki letölthet manuálisan az Android Police oldaláról, de hamarosan érkezik az OTA, azaz a vezeték nélküli frissítés lehetősége is.

Motorola Moto G
[+]

A GPE készülék alapja az XT1032-es, azaz 4G támogatás nélküli, egy SIM kártya befogadására alkalmas Moto G. A rendszer build száma LMY47M, a csomag mérete 171 megabájt. Reméljük, hogy hamarosan érkezik a frissítés a normál Moto G készülékekre is.

Azóta történt

Előzmények

  • Megérkezett az Android 5.1

    Egy Nexus 5 fedélzetén próbáltuk ki a Google mobil operációs rendszerének legfrissebb iterációját, mely leginkább hibajavításokat tartalmaz.

  • Hivatalosan is itt az Android 5.1

    Az első komolyabb lollipopos frissítőcsomag (amely félig hivatalosan egyes Android One készülékekre már megérkezett) most már tényleg elstartolt.

  • A tavalyi Motorola Moto G-re is itt a Lollipop

    Kis késéssel, de legalább a legfrissebb, 5.0.1-es Android rendszerverzióval érkezett meg a Lollipop a 2013-as Moto G Google Play Edition variánsára.

Hirdetés