Megérkezett a vízálló Xperia M2 Aqua

Hirdetés

A mobiltelefonok körében a legmagasabb vízálló besorolással érkezik az Xperia M2 Aqua, írja a Sony sajtóközleményében. Az IP68 védelemmel ellátott középkategóriás készülék a néhány hónapja piacra dobott Xperia M2 víz- és porálló variánsa, így specifikációkban alig lesz eltérés. A 140 x 72 x 8,6 milliméteres ház és a 149 grammos tömeg csak minimális növekedést jelent az M2 tulajdonságaihoz képest, a kijelző maradt 4,8 hüvelykes, qHD felbontással, az SoC pedig továbbra is négymagos Snapdragon 400-as.

IP68-as védelmet kapott az Xperia M2 Aqua

Szintén visszatér az Adreno 305-ös grafikus gyorsító, az 1 gigabájt rendszermemória, a 8 megapixeles Exmor RS hátlapi kameraszenzor, a HDR mód, a SteadyShot digitális képstabilizáció, a STAMINA energiatakarékos mód, valamint a 2300 mAh-s akkumulátor. Az M2-nek lesz 4G-s változata is, ami a fenti specifikációkkal és a por- és vízálló képességekkel kombinálva a középkategória egyik sztárjává teheti az Xperia M2 Aquát.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia T3 - acélos óriás

    Nagyképernyős, vékony mobiltelefonnal állt elő a Sony, amely a középkategóriában megjelenésével, kamerájával és kecses, rozsdamentes acél fémkeretével hívja fel magára a figyelmet.

  • Sony Xperia M2 - egyről a kettőre

    A japán gyártó egy aktuális középkategóriás eszközt is bemutatott, mely szép kijelzővel, kellemes formatervvel és gyors rendszerrel büszkélkedhet.

  • Sony Xperia Z2 - esszencia

    A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.

  • Sony Xperia Z1 Compact - kis test, nagy lélek

    A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.

Hirdetés