Megérkezett a Lumia 625 „Black” frissítése

Az előre telepített Windows Phone 8 GDR3 és Nokia Black rendszerfrissítéssel érkező Lumia 1520 után a Lumia 1020, 925, 920 és 820 tulajdonosok is hozzájutottak a számos kényelmi szolgáltatáshoz, most pedig a Microsoft és a Nokia a kifejezetten 512 MB RAM-mal rendelkező modellek számára is megkezdte a frissítés kiadását. A Lumia 625-re telepíthető változatból a memória szűke miatt ugyan egy-két fotós trükk kimaradt, de az autós üzemmód, az automatikus kijelzőforgatás tiltása, a Bluetooth-alapú internetmegosztás, az egyedi üzenetjelző hangok, valamint a Bluetooth 4.0 LE támogatás természetesen nem hiányzik a ráncfelvarrások közül. A rövidesen a Microsoft kezébe kerülő Nokia mobiltelefonos részlege az akvizíciót követően is gőzerővel dolgozik majd a korábbi modellek terméktámogatásán, így hamarosan a Lumia 520, 620 és 720 tulajdonosok is elérhetik a „Black” frissítést.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Előzmények

  • Nokia Lumia 625 - 4G az ablakpárkányon

    Újabb Lumia, ezúttal a kamera kapott picit nagyobb hangsúlyt, illetve a kijelző méretét növelték a finnek. Egyébiránt ez a Lumia is pont olyan, mint a többi.

  • Boltokban a Lumia 625

    Franciaországban már kapható a Nokia Windows Phone 8 termékpalettájának legnagyobb kijelzővel és 4G LTE modemmel szerelt tagja.

  • Lumia 625 és Coloud fülesek

    A hatalmas megjelenítővel szerelt Windows Phone 8 mobil mellé mérsékelt árfekvésű fül- és fejhallgatókat is kínál a Nokia.

Hirdetés